Loading...
Свободное общение | Отзыв о d1nka
Вредеман (04.02.2021 в 18:23)
danesOn , еще лучше - "можешь не платить" - от оплаты отказалась, зачем тогда темы лепить тут, мол не оплатил и т.д, имейте ввиду и т.д? :-D чего иметь ввиду надо было? Что исполнитель тормоз? Не может адекватно цены прописать или озвучивать их, прежде чем что то делать? :-D да в курсе все давно...

Я вижу по постам твоим, ты любитель оскор мат всех, молодец
вы читали переписку? он кидал 1 файл 10 килобайт и это стоил 350 руб
А потом динка сказки начал писать
проверка и закрытие уязвимостей 1 рубль 1 кб.) у тебя дело вообще другое было.) у тебя баг
16:34
это не уязвимость никакая

то есть уязвимость оно не посчитало и решил что это баг с стоимостью 350 руб

ну дальше ясно
*biggrin*
d1nka (04.02.2021 в 19:11)
Я вижу по постам твоим, ты любитель оскор мат всех, молодец

даже если все мои оскорбления сложить в кучу. Их не хватит, чтобы закрыть эту ужасную зияющую пропасть... Между твоим самомнением и уровнем твоих работ, которые тебя и вынуждают тут тереться, ровно среди той платежеспособной аудитории, которую ты и стоишь :-D Так и порождает эта пропасть бесконечные смешные темы, которые уже хоть не открывай - я заранее знаю, что там будет :-D
ЯнеЛохматый (04.02.2021 в 19:27)
А потом динка сказки начал писать
проверка и закрытие уязвимостей 1 рубль 1 кб.) у тебя дело вообще другое было.) у тебя баг
16:34
это не уязвимость никакая

то есть уязвимость оно не посчитало и решил что это баг с стоимостью 350 руб

ну дальше ясно

деняг просто на дошик не хватало)
Вредеман (04.02.2021 в 19:57)
даже если все мои оскорбления сложить в кучу. Их не хватит, чтобы закрыть эту ужасную зияющую пропасть... Между твоим самомнением и уровнем твоих работ, которые тебя и вынуждают тут тереться, ровно среди той платежеспособной аудитории, которую ты и стоишь :-D Так и порождает эта пропасть бесконечные смешные темы, которые уже хоть не открывай - я заранее знаю, что там будет :-D

безусловно согласен так как работы есть в пабле) Код и заставляет её оставаться именно на этом уровне аудитории) Потому что код говно)
ScaryDenY (04.02.2021 в 08:49)
что-то за последние два месяца столько жалоб, досок и разоблачений) интересно будет, что же дальше, на главной все темы будут "на доску"?

весь сайт на доску .ыы.
defense-minister (04.02.2021 в 15:18)
Romanko

дай на украинском весь тот текст из первого поста хочу посмотреть что там с переводчиком переводить надо *scenic*

Отзыв о d1nka

Короче кажучи, потрібно було виправити 1 файл, звісно я попросив зробити це в Дінки (тоді і попав на її тему). У відповидь скільки коштуватиме 1 файл вона мені відповіла що 1 kb = 1 руб. Я їй відписав і скинув їй весь архів, де саме і був файл. На локалку чи безплатний хостинг вона не захотіла ставити, після чого я сам поставив на спрінтхост, але скрипт працював не стабільно. Тоді я вирішив поставити на 4ba.ru, але так як там поповнення мінімум з 25 рублів я попросив Дані (адміну 4ба) закинути мені на 1 день. Даня відповів мені пізно після чого я встановив скрипт. Я відразу дав дані Дінці, але уви, вона була не в мережі. На наступний день вона виправила файл і загнула в 30 разів більшу ціну від очікуваної. Звісно я трохи був здивований, тому що файл важив 10.5 kb, а не 350. Діалог закінчився швидко. Потім вона вона злила пруфи де я ніби то "відмовився платити" хоть я ніде не казав що не буду платити, просто вона швидко закінчила діалог і щось обговорювати марно. Виправдовується тим, що я вранці смився, хоть і я тоді ще спав, а сама тихо зробила роботу. Ціну, виходить, ми раніше не обговорили і я лишився винен.. Уви.. Тепер точно знаю що діла з нею мати не буду.

Але вишенькою на торті стало те, що вона мене обізвала "лісовим чудом"

Короче кажучи, хочете проблем - співпрацюйте з Дінкою!
З іншими людьми, з якими я співпрацював, такого не було
Romanko (04.02.2021 в 22:08)
Отзыв о d1nka Короче кажучи, потрібно було виправити 1 файл, звісно я попросив зробити це в Дінки (тоді і попав на її тему). У відповидь скільки коштуватиме 1 файл вона мені відповіла що 1 kb = 1 руб. Я їй відписав і скинув їй весь архів, де саме і був файл. На локалку чи безплатний хостинг вона не захотіла ставити, після чого я сам поставив на спрінтхост, але скрипт працював не стабільно. Тоді я вирішив поставити на 4ba.ru, але так як там поповнення мінімум з 25 рублів я попросив Дані (адміну 4ба) закинути мені на 1 день. Даня відповів мені пізно після чого я встановив скрипт. Я відразу дав дані Дінці, але уви, вона була не в мережі. На наступний день вона виправила файл і загнула в 30 разів більшу ціну від очікуваної. Звісно я трохи був здивований, тому що файл важив 10.5 kb, а не 350. Діалог закінчився швидко. Потім вона вона злила пруфи де я ніби то "відмовився платити" хоть я ніде не казав що не буду платити, просто вона швидко закінчила діалог і щось обговорювати марно. Виправдовується тим, що я вранці смився, хоть і я тоді ще спав, а сама тихо зробила роботу. Ціну, виходить, ми раніше не обговорили і я лишився винен.. Уви.. Тепер точно знаю що діла з нею мати не буду. Але вишенькою на торті стало те, що вона мене обізвала "лісовим чудом"Короче кажучи, хочете проблем - співпрацюйте з Дінкою! З іншими людьми, з якими я співпрацював, такого не було

И где тут украинский, буквы же русские, я - белорус, мне тут абсолютно перевод не нужен на русский.
Онлайн: 5
Время:
Gen. 0.1076
(c) Bym.Guru 2010-2026